2014. január 16., csütörtök

2013.

Nagyon gyorsan eltelt ez az 1 év. Januárban még volt egy pici kölyökkutyám, aki azóta teljesen felnőtt és el se tudjuk képzelni nélküle az életünket. Bleki és MOnty semmit se változott, egyiket a szagok éltetik, másikat a terelnivaló :D
Rengeteget túráztunk egyedül is, más kutyásokkal is Júniusban volt az első Bükki Kutyás Túra, rögtön jól el is áztunk, de ez nem szegte kedvünket, azóta is havi 1-2 alkalommal összegyűlünk és sétálunk a Bükk turistaútjain.

Voltunk táborban is,


2 napos, sátrazós túrán is,


Szlovákiába is eljutottunk kétszer, nagyon élveztük a nyarat!


Persze az úszást se hagyhattuk ki, Lynn is megtanult gyorsan úszni és fejest ugrani is :D


Sokat trükköztünk, Lynn mindig megdöbbent, hogy mennyivel gyorsabban tanul, mint a másik kettő... Nyáron a frizbit is elkezdtem dobálni neki, szeptemberben be is neveztem egy miskolci háziversenyre, amit legnagyobb meglepetésemre meg is nyert. Pedig se a szabályokról, se semmiről fogalmam se volt és majdnem el is késtünk... Reméljük idén sikerült eljutni néhány versenyre.


Megvolt az első tüzelés is, nagyon utáltuk... alig vártam, hogy végre vége legyen.
Történtek rossz dolgok is, szeptember elején Mamusz örökre elaludt, nagyon beteges volt már az utolsó fél évben. :(


Az egyik túrán Bleki elkavarodott, nem talált a nagy tömegben, bepánikolt és rohant visszafelé. Kb fél-1 óra alatt meglett szerencsére, addigra lejárta a talpáról az összes bőrt. :(


Aztán októberben babéziás lett, pedig nem is túráztunk akkoriban, vagyis itthon vagy a határban szedte össze a fertőző kullancsot.
Foszkó is nagyon sok időt töltött velünk, összesen több, mint 2 hónapot, olyan, mintha a saját kutyám lenne ő is. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése